Karatisti Crvenke na prvenstvu Srbije


Datum: 20.04.2014.I Autor: Bojan I Sport


U subotu 19. aprila 2014. godine u sportskoj hali "Jezero" Sportskog centra Mladost u Kragujevcu održano je Prvenstvo Srbije za kategorije poletaraca i pionira.

Ovo takmičenje je za najmlađe kategorije do 14 godina predstavljalo najvažnije takmičenje u 2014. godini i na njemu su učestvovali takmičari i ekipe iz 121 kluba u Srbiji.

Karate klub Crvenka je sa svojim takmičarima i ekipama zabeležilo sledeće uspehe:

-Kata tim poletarki 2005. godište u sastavu Nedeljka Bigić, Jelena Grubor i Nađa Horvat osvojio je 3. mesto i bronzanu medalju. -Kata tim ženskih nada 2002. godište u sastavu Nikolina Sarapa, Milica Grubor i Luna Jovović izgubio je u finalu od ekipe "Roda Čukarički" iz Beograda i tako osvojio 2. mesto i srebrnu medalju. 
-U pojedinačnoj konkurenciji u katama za ženske nade 2002. godište Milica Grubor je izgubivši meč za ulazak u finale osvojila 3. mesto i bronzanu medalju, dok Nikolina Sarapa ovaj put nije imala dovoljno sportske sreće, pa je zbog slabije rangirane kate u 1. meču izgubila od Vanje Knežević iz KK "Roda Čukarički" iz Beograda sa 2:1 u 1. krugu.-U pojedinačnoj konkurenciji u katama za poletarke 2005. godište Jelena Grubor i Nedeljka Bigić nisu imale dovoljno sportske sreće, pa su izgubile odmah 1. meč, a Nađa Horvat je izgubivši meč za treće osvojila peto mesto. Milica Glušica je u konkurenciji kata pojedinačno za pionirke 2004. godište osvojila 5. mesto, dok je Luka Folk u konkurenciji poletaraca 2006. godište u katama izgubio u meču za 3. mesto sa 2:1.

Nakon završetka takmičenja naši takmičari su, prilikom povratka kući, svratili na planinu Avala kod Beograda, gde su prvi put obišli Avalski TV toranj i Spomenik neznanom junaku. 

 

   


Karate klub Crvenka, već narednog vikenda u Novom Bečeju, nastupa na Kupu Vojvodine za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore.

Izvor - fb profil "Karate klub Crvenka" 

 Kategorije vesti

Najnovije RSS vesti


Anketa

Koji je najveći problem u Crvenki?
Odlazak mladih
Zagađenje
SiromaštvoPratite nas na Facebook-u