Milica Grubor zauzela 8. mesto na Prvenstvu Balkana


Datum: 18.06.2014.I Autor: Bojan I Sport


U Istanbulu u Turskoj 14. i 15. juna 2014. godine je održano 19. Prvenstvo Balkana za decu. 
Na Prvenstvu je učestvovalo preko 700 takmičara iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Grčke, Hrvatske, Makedonije, Rumunije, Turske i Srbije.
 
Iz Karate kluba “Crvenka” na ovom najviše rangiranom takmičenju za decu od 11 do 14 godina po odluci selektora za kate Reprezentacije Srbije Petra Kosanovića je učestvovala Milica Grubor i osvojila 8. mesto.
 
I pored dobro odrađene kate u meču za četvrtfinale izgubila je odlukom sudija sa 3:2 od Maše Đukanović - takmičarke iz Crne Gore koja dalje nije ušla u finale, pa je Milica tako bila sprečena da putem repasaža dalje nastavi sa takmičenjem.
 
Iako Milica nije osvojila medalju selektor je bio zadovoljan njenim nastupom.
 
U naš Klub je iz Karate saveza stigao Poziv selektora Reprezentacije Srbije našim takmičarkama: Milici Grubor, Nikolini Sarapi i Dušici Zelić za učešće na kampu i Pripremama Reprezentacije u Apatinu od 9. do 15. jula.
 
Karatiste Crvenke u nedelju 22. juna u Futogu očekuje nastup na Kupu Srbije za mlađe seniorke i seniorke i nastup na Kupu Podunavskih zemalja – NS Openu gde će nastupiti takmičari u mlađim kategorijama.
 
Dalje, Karatisti Crvenke će se u toku sledeće nedelje spremati za polaganje za karate zvanja, odlazak na klubski planinarski marton na Frušku Goru 30. juna, a zatim od 1. jula sve očekuje letnja pauza do sredine avgusta kada će za takmičare biti održane klubske pripreme.

Izvor - fb profil "Karate Klub Crvenka".Kategorije vesti

Najnovije RSS vesti


Anketa

Koji je najveći problem u Crvenki?
Odlazak mladih
Zagađenje
SiromaštvoPratite nas na Facebook-u