Sportski vikend 11.04. - 13.04.2014.


Datum: 12.04.2014.I Autor: Bojan I Sport


U derbiju 21. kola rukometne Prve lige "Sever" rukometaši Crvenke Jaffa dočekuju Crvenu Zvezdu iz Mokrina. Predposlednjoj utakmici ove sezone koja odlučuje ko će ići na završni turnir verovatno će prisustvovati i gostujući navijači. Nedelja, 13. april od 18 časova, sportska hala "Slobodan Čile Mišković".
Rukometaši Crvenke 2 gostuju Kikindi u 20. kolu Druge lige "Sever". Crvenka trenutno zauzima 11. mesto na tabeli sa 11 bodova.

Košarka: Utakmica poslednjeg 22. kola Regionalne lige "Sever" između Mladosti iz Veternika i Crvenke neće biti odigrana i registrovana je službenim rezultatom 20:0 u korist naše ekipe, saopšteno je na sajtu regionalnog takmičenja.
Juniori KK Crvenka danas od 15 časova u Novom Sadu igraju polufinalnu utakmicu završnog turnira Kvalitetne lige Vojvodine sa Kris Krosom iz Pančeva.

U 21. kolu Područne fudbalske lige "Sombor" fudbaleri Crvenke danas od 16 časova dočekuju ŽAK iz Sombora. Crvenčani se nalaze u nezavidnoj situaciji na tabeli, pa im je svaki bod bitan i učiniće sve da iznenade favorizovane goste.Kategorije vesti

Najnovije RSS vesti


Anketa

Koji je najveći problem u Crvenki?
Odlazak mladih
Zagađenje
SiromaštvoPratite nas na Facebook-u