Sportski vikend 28.3. - 30.3. 2014.


Datum: 28.03.2014.I Autor: Bojan I Sport


-Rukometaši Crvenke Jaffa u borbi za plasman na završni turnir dočekuju u nedelju 30.03.2014. ekipu ŽSK iz Žablja. Crvenka četiri kola pre kraja zauzima treću poziciju sa dva boda manje od drugoplasiranog Dinama iz Pančeva, dok je ŽSK trenutno peti sa dva boda manje od Proletera a četiri boda manje od Crvenke.
Crvenka 2 u opštinskom derbiju dočekuje Sivac 69. Utakmica se igra u petak, 28. marta sa početkom u 20:00. I Crvenka i Sivac su na samom dnu tabele i predstoji im teška borba za opstanak u Drugoj ligi
Sever.

-Košarkaški klub Crvenka u nedelju od 15:00 gostuje Slobodi u Novom Sadu. Tri kola pre kraja obe ekipe se bore za vrh tabele, Crvenka je trenutno šesta sa skorom 11-8 a Sloboda četvrta 12-7.
Juniori K.K Crvenka ostvarili su veliki uspeh i plasirali se na završni turnir Kvalitetne lige Vojvodine za igrače do 19 godina koji će se održati sredinom aprila. Oni će u polufinalu odmeriti snage sa Kris-Krosom iz Pančeva. Postoji mogućnost da se finalni turnir održi u Crvenki, sve zavisi od dogovora predstavnika kluba sa čelnicima lige.

-Fudbaleri Crvenke u grčevitoj borbi za opstanak gostuju Omladincu iz Deronja. Omladinac je dvanaesti sa 14 bodova a Crvenka je na poslednjem mestu sa devet bodova.Kategorije vesti

Najnovije RSS vesti


Anketa

Koji je najveći problem u Crvenki?
Odlazak mladih
Zagađenje
SiromaštvoPratite nas na Facebook-u